Smout Commissie

SMOUT!

De Plattelandsjongeren euro delta afdeling Goeree - Overflakkee geeft een eigen verenigingsblad, SMOUT!, uit dat een bijdrage levert aan het realiseren van de doelstellingen van de vereniging zoals die zijn vastgelegd in de statuten. De journalistiek onafhankelijke redactie opereert binnen de doelstelling van de vereniging. De SMOUT! wordt aan alle leden kosteloos verstrekt. Het bestuur van PJ Flakkee bepaalt aan welke instanties en personen de SMOUT! wordt verstrekt.
Zij zal twee keer per jaar (medio juni en december) een verenigingsblad uitgegeven.

De zelfstandige redactie redigeert SMOUT! volgens de journalistieke principes van onafhankelijkheid in commentaren en selectie, hoor en wederhoor, betrouwbaarheid en deskundigheid in berichtgeving en analyse.
Zij streeft in het verenigingsblad naar zo veel mogelijk herkenbaarheid voor alle leden van de SMOUT!.

De redactie bestaat momenteel uit negen enthousiaste leden, die met veel creativiteit artikelen schrijven die betrekking hebben op de vereniging PJ Flakkee.

De Smout commissie 2019 bestaat uit de volgende leden:

- Noralie Kastelein (voorzitter)
- Willem Jan Hoekman (Bestuursafgevaardigde)
- Lotte Vlietland

- Gijs Pronk
- Louise Moerenhout
- Martin Brooshoofd
- Mirthe van Gurp
- Ard van Es

 


Heeft u een vraag of opmerking met betrekking tot de SMOUT!? Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen door een email te sturen naar de redactie via: smouDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer in deze categorie: « Huisregels Commissies »

Facebook