Activiteiten geannuleerd door het coronavirus!

‼️UPDATE‼️

Zoals iedereen weet hebben we momenteel te maken met het coronavirus en de bijbehorende maatregelen. Alle evenementen tot 1 juni 2020 zijn afgelast. Dit gaat ook ten koste van onze activiteiten. Zo zal Biertje, Balletje, Bowlen niet doorgaan.

We hebben besloten om ook schuurfeest Middelharnis, wat gepland stond op 13 juni, te annuleren. Als bestuur vinden wij dit heel erg spijtig, maar de gezondheid van iedereen staat voorop!

We hopen op jullie begrip en we zien jullie graag op schuurfeest Dirksland!

Voor nu,
Blijf gezond en denk aan elkaar! ?

Namens het PJ bestuur

Lees meer...

Schuurfeest Middelharnis

 

Op zaterdagavond 13 juni vindt schuurfeest Middelharnis plaats. Deze editie is de 15e keer bij de familie Hennink, een extra reden voor een feestje dus! We hebben deze avond een optreden van de band Waterproof Shampoo! Houdt onze Facebookpagina en website in de gaten voor het bijpassende thema! De deuren worden om 21:00 geopend, let wel op; de ingang sluit om 23:30! Zorg dat je op tijd binnen bent. Er kan gefeest worden tot 02:00!

Het evenement kan natuurlijk niet zonder vrijwilligers.

Zin om je handen uit de mouwen te steken door een avondje te helpen met opbouwen? Dan zien we je graag tijdens de opbouwavonden in de week voor het schuurfeest! We starten om 19.00. Voor het schuurfeest zijn we ook opzoek naar vrijwilligers voor achter de bar of bij in de ingang. Zie je dat wel zitten?

Geef je dan op bij Corinda 06-33833680

Lees meer...

Kijk bij de boer

Op tweede paasdag wordt voor de 10e keer Kijk bij de boer georganiseerd. Verschillende bedrijven zullen hun deuren openstellen voor publiek waaronder een aantal agrarische bedrijven, loonwerkers en één molen. Ook zullen wij als de Plattelands Jongeren deze dag aanwezig zijn bij een van de deelnemende bedrijven om jullie wat meer te vertellen over onze vereniging.

 

Houdt voor meer informatie onze website, Facebook en Instagram pagina in de gaten en blijf op de hoogte.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Facebook