afd. Goeree-Overflakkee

Euro Delta Jongeren

De jongerenvereniging van het Zuid Hollandse eiland Goeree – Overflakkee

<Samen_zoeken/>

Wat zoek je?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Euro Delta Jongeren afd. Goeree Overflakkee

All Rights Reserved 2020

Volg ons

>Lisanne Kempenaar
over_mij

Bestuurslid

Lisanne Kempenaar

Mijn naam is Lisanne Kempenaar, ben 26 jaar oud en ik kom uit Oud-Beijerland. Net buiten het dorp Oud-Beijerland hebben mijn ouders een tuin -en akkerbouwbedrijf met als hoofdproduct spruiten. Sinds een tijdje woon ik samen met Jorg Buth op het ouderlijk akkerbouwbedrijf van mijn schoonouders in Dirksland. In het dagelijks leven ben ik Agrarisch Assistent Accountant bij WEA Accountants en Adviseurs. Daarnaast ga ik graag met vrienden opstap en probeer ik te sporten als er tijd is. Dit is […]

Mijn naam is Lisanne Kempenaar, ben 26 jaar oud en ik kom uit Oud-Beijerland.
Net buiten het dorp Oud-Beijerland hebben mijn ouders een tuin -en akkerbouwbedrijf met als hoofdproduct spruiten. Sinds een tijdje woon ik samen met Jorg Buth op het ouderlijk akkerbouwbedrijf van mijn schoonouders in Dirksland.

In het dagelijks leven ben ik Agrarisch Assistent Accountant bij WEA Accountants en Adviseurs. Daarnaast ga ik graag met vrienden opstap en probeer ik te sporten als er tijd is.
Dit is mijn derde jaar in het bestuur van PJ Flakkee. Hiervoor ben ik afgevaardigde namens de LTO en algemeen bestuurslid.
Laten wij hopen dat het mooi, gezellig en vooral goed agrarisch jaar mag worden.

Meld je aan als lid van PJ Flakkee voor 2021